VvE beheer in Schiedam

Het belang van een goede vereniging van eigenaars (VvE) in Schiedam kan niet onderschat worden. Zo’n vereniging waarborgt het prettig, betaalbaar en veilig wonen in een appartement in de stad aan de Schie. Het VvE management moet in professionele handen zijn om aan de hoogste eisen van het wonen te voldoen. Actys VvE ontlast u van alle rompslomp die een vereniging van eigenaars in Schiedam met zich mee brengt.

 

Wonen in een appartementencomplex of flat in Schiedam heeft tal van voordelen. U geniet van de voordelen van een kleinere stad als Schiedam, maar heeft ook de voordelen van een grote stad als Rotterdam of de recreatieve voordelen van bijvoorbeeld Zeeland in de directe omgeving. Via een VvE kunt u de gezamenlijke verplichtingen van het gebouw, waarin u tezamen woont, laten beheren.

 

Schiedam en VvE beheer

Actys weet dat het VvE beheer op papier misschien een eenvoudige taak lijkt, maar dat het in de praktijk vaak tegenvalt. VvE beheer in Schiedam gaat veel verder dan het op tijd bestellen van de glazenwasser of afspraken maken over de verwerking van het huisafval. Het takenpakket betreft het reguliere onderhoud van liften, schoonmaak van portalen, toegangscontrole tot het gebouw en de woonlagen enzovoorts.

 

Over dit veelzijdige takenpakket moeten beslissingen worden genomen, moet de uitvoering van de afspraken worden geregeld en zal ook toezicht op naleving van de afspraken op papier gezet moeten worden. En dan hebben we het nog niet over uitgebreid VvE beheer in Schiedam, waarbij ook verzekeringen, hypotheken en dergelijke in het pakket worden opgenomen. Daarnaast zijn er lopende zaken die geregeld moeten worden zoals het bijhouden van de administratie, het beheren van de financiën, het technisch beheer en het beheren en eventueel aanpassen van het meerjarige onderhoudsplan.

 

Professioneel VvE beheer

Al met al is het voor de kwaliteit van het beheer van het gebouw en voor de duurzaamheid van de samenwerking tussen de eigenaren beter als het beheer in handen van professionals wordt gegeven. Actys doet dit werk al vele jaren in vele steden in Nederland en heeft een uitstekende naam en trackrecord opgebouwd bij verschillende VvE’s. Door het beheer van uw vereniging van eigenaars in Schiedam uit te besteden aan de professionals van Actys waarborgt u niet alleen de kwaliteit van het beheer, maar ook de continuïteit van het beheer. Het zal niet de eerste keer zijn dat VvE werkzaamheden stagneren na een verhuizing van een bestuurslid.

 

 

Geef het VvE beheer uit handen aan Actys VvE

De goed opgeleide en getrainde beheerders van Actys nemen u alle zorgen rondom het VvE beheer in Schiedam uit handen.  Actys VvE werkt altijd in direct overleg met de betrokken vereniging en alle handelingen namens de Schiedamse VvE beheers vereniging zijn transparant en controleerbaar. Samen zetten we de prioriteiten van bewoners en het onroerend goed op papier en wij zorgen dat alle gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Alleen zo kunnen wij van Actys garanderen dat het VvE management in Schiedam professioneel wordt verricht. Aarzel niet en neem contact met ons op om samen te zien wat wij voor het VvE beheer in Schiedam en dus voor u kunnen betekenen.