VvE beheer in Rotterdam

Heeft u meerdere appartementen in Rotterdam? Dan bent u ook eigenaar van een deel van de gezamenlijke ruimtes en faciliteiten van het appartementencomplex. Het onderhoud en het oplossen van storingen wordt geregeld door de vereniging van eigenaars in Rotterdam van uw appartementencomplex. Het VvE beheer kan in handen zijn van een bewonerscommissie of worden uitgevoerd door een professionele dienstverlener op het gebied van VvE management in Rotterdam. Actys VvE is gespecialiseerd in het VvE beheer in Rotterdam en ontlast bewoners door het technisch beheer, de administratie, het financieel beheer en het meerjarige onderhoudsplan op een professionele manier te organiseren.

 

Vereniging van eigenaars in Rotterdam

Een VvE in Rotterdam ontstaat zodra er sprake is van meerdere eigenaren in een appartementencomplex. Dat betekent niet automatisch dat de VvE ook actief is en beheerd wordt. In kleinere appartementencomplexen is het vaak wel mogelijk om de vereniging van eigenaars op te richten met eigenaren als bestuursleden. Het VvE beheer in Rotterdam van een groot complex met meer dan 100 appartementen is echter vaak een te zware last voor eigenaren die hier hun vrije tijd voor moeten opofferen. Het is daarom raadzaam om het VvE beheer in Rotterdam over te laten aan een professionele organisatie.

 

Professioneel VvE management in Rotterdam

VvE management in Rotterdam van grote appartementencomplexen is een tijdrovende aangelegenheid en vraagt om specifieke expertise. Het uitbesteden van het VvE beheer geeft u de zekerheid dat alle zaken rondom het technisch beheer en het onderhoudsplan goed geregeld is. Dat is ook met het oog op de woonveiligheid een groot voordeel. Door het VvE management in Rotterdam over te laten aan een professionele organisatie, waarborgt u tevens de continuïteit van de vereniging van eigenaars in Rotterdam. Een commissie die bestaat uit bewoners en eigenaren heeft namelijk altijd het nadeel van verloop door verhuizingen of het gebrek aan tijd waardoor de continuïteit van bijvoorbeeld een meerjarig onderhoudsplan in gevaar komt.

 

Actys VvE beheer in Rotterdam

Actys VvE is een specialist op het gebied van VvE beheer in Rotterdam. Wij hebben uitgebreide ervaring in VvE management in Rotterdam en omstreken. Ons VvE management bestaat uit administratief beheer, technisch beheer, financieel beheer en het meerjarig onderhoudsplan. Alle taken worden uitgevoerd door experts met jarenlange ervaring en actuele vakkennis. Actys VvE organiseert uw vereniging van eigenaars in Rotterdam van het activeren van de VvE en het voorzitten van ledenvergaderingen tot het opstellen van het onderhoudsplan en het uitvoeren van planmatig onderhoud. Daarnaast zijn wij een neutrale partij die er alles aan doet om eventuele conflicten tussen eigenaren op te lossen. Met het professionele VvE beheer in Rotterdam van Actys VvE houden eigenaren vrije tijd over en hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als technisch beheer en meerjarige onderhoudsplannen.