VvE beheer in Den Haag

Elk gebouw in Den Haag dat is opgedeeld in appartementen met meerdere eigenaren heeft een vereniging van eigenaars (VvE). Iedereen die een appartement bezit in een appartementencomplex is namelijk deels eigenaar van de gezamenlijke ruimtes en faciliteiten zoals de lift en de gangen. Daar hoort tevens de plicht bij dat alle gedeelde ruimtes en faciliteiten onderhouden worden. Een VvE in Den Haag is verantwoordelijk voor de administratie, de financiën, het technisch beheer en het meerjarige onderhoudsplan. U kunt ervoor kiezen om een commissie samen te stellen die bestaat uit bewoners of het VvE management in Den Haag uit te besteden aan een professionele organisatie.

 

Vereniging van eigenaars in Den Haag

Een vereniging van eigenaars ontstaat zodra er sprake is van een appartementencomplex waarin meerdere partijen een appartement bezitten. Het is vervolgens aan de eigenaren om deze VvE in Den Haag te activeren. Daarbij hoort tevens de plicht om de vereniging van eigenaars in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wanneer wordt besloten om een bewonerscommissie aan te stellen, dan is deze verantwoordelijk voor het beheren van de VvE. Het nadeel is dat het een vrijwillige functie betreft waardoor de continuïteit in gevaar komt door bijvoorbeeld een verhuizing of gebrek aan tijd. Het alternatief is een professionele dienstverlener in te schakelen die alle taken van de VvE uitvoert waardoor de continuïteit van met name het meerjarige onderhoudsplan wordt gewaarborgd.

 

Professioneel VvE management in Den Haag

Het uitbesteden van VvE beheer in Den Haag heeft veel voordelen. Ten eerste worden de bewoners niet belast met randzaken, zoals technisch beheer en financiën, waardoor zij al hun tijd kunnen besteden aan hun werk, hobby’s en familie. Daarnaast worden alle taken uitgevoerd door specialisten die te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Verder kan het VvE management in Den Haag behoorlijk complex worden als het gaat om oude gebouwen of grote appartementencomplexen met uitgebreide faciliteiten. Doordat het VvE beheer langdurig wordt uitgevoerd door een professionele partij blijft er altijd oog voor het onderhoudsplan op lange termijn. Ten slotte is een externe VvE beheerder vrijwel altijd efficiënter in het oplossen van conflicten tussen eigenaren onderling.

 

Actys VvE beheer in Den Haag

Actys VvE verzorgt het VvE beheer in Den Haag en in de rest van Nederland voor grote appartementencomplexen. Wij hebben tientallen jaren ervaring in technisch beheer, financieel beheer, administratie en een meerjarig onderhoudsplan. Actys VvE beheer in Den Haag is met een team van technische managers nauw betrokken bij alle locaties en biedt altijd een 24-uursservice bij storing en calamiteiten. Daarnaast is Actys VvE ook zeer ervaren in het activeren van slapende VvE’s. Dat betekent dat wij de VvE inschrijven bij de KvK en het volledige VvE management in Den Haag van uw appartementencomplex opstarten en onderhouden.