VvE beheer in Amsterdam

Wanneer u meerdere appartementen in Amsterdam heeft, bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Dat betekent dat u voor een deel ook eigenaar bent van de gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten van het appartementencomplex. De VvE is verantwoordelijk voor de administratie, het technisch beheer, de financiën en het onderhoudsplan. Dat zijn veel taken die vragen om expertise en in veel gevallen worden uitbesteed aan een professionele organisatie. Actys VvE verzorgt het beheer van talloze Verenigingen van Eigenaars in Amsterdam en de rest van Nederland.

 

Vereniging van eigenaars in Amsterdam

In Amsterdam heeft elk appartementencomplex, waar er sprake is van meerdere eigenaren die een appartement bezitten, een vereniging van eigenaars. Deze vereniging van eigenaars kan inactief zijn, beheerd worden door een aantal bewoners of in beheer zijn van een professionele dienstverlener. Als er een bestuur wordt gevormd uit bewoners van het complex, dan zijn de leden verantwoordelijk voor de administratie, het technisch beheer, het financieel beheer en het meerjarig onderhoudsplan. De grootste uitdaging van een dergelijk VvE beheer is het waarborgen van de continuïteit aangezien er vrijwel altijd verloop is door verhuizingen of een gebrek aan tijd. Door het VvE beheer over te laten aan een professionele organisatie worden de bewoners ontlast en wordt de continuïteit gewaarborgd.

 

VvE management en activatie van VvE in Amsterdam

Met name grote en oudere appartementencomplexen in Amsterdam hebben een goed en overzichtelijk VvE management nodig. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat dagelijkse storingen snel worden verholpen en dat er een goede planning bestaat voor lange termijn onderhoud. Bij het VvE management in Amsterdam heeft u niet alleen te maken met de financiën en administratie, maar ook met het maken van meerjarenplannen en het organiseren van een technische dienst. Hoewel een VvE automatisch ontstaat wanneer een gebouw bestaat uit appartementen met meerdere eigenaren, is het mogelijk dat de VvE inactief is. Het is echter wettelijk verplicht om een VvE in Amsterdam te activeren en te registreren bij de Kamer van Koophandel. Actys VvE kan uw VvE in Amsterdam activeren en het volledige VvE management uit handen nemen.

 

Actys VvE: duurzaam en professioneel VvE beheer in Amsterdam

Actys VvE heeft al tientallen jaren ervaring in het beheer van Verenigingen van Eigenaren in Amsterdam. Het voordeel van het uitbesteden van een VvE in Amsterdam is dat het beheer wordt uitgevoerd door professionals met de nodige expertise. Elke afdeling, zoals administratie, financiën en technisch beheer, wordt geleid door een expert met diepgaande vakkennis die op de hoogte is van de actuele regel- en wetgeving. Een ander voordeel is dat een externe partij veel beter in staat is om onderlinge conflicten op te lossen. Daarnaast kunt u rekenen op professionele service zoals een onderhouds expert die 24 uur per dag bereikbaar is in het geval van storingen of calamiteiten. Actys VvE werkt zowel samen met woningcorporaties als particulieren die een groot aantal appartementen in beheer hebben.