VvE beheer in Alkmaar

Wanneer u meerdere appartementen heeft in Alkmaar, bent u niet alleen eigenaar. U bezit tevens een aandeel in het appartementencomplex en bent medeverantwoordelijk voor het technisch beheer en het meerjarenplan op het gebied van onderhoud. Op het moment van de koop wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaars in Alkmaar. Deze zogenaamde VvE in Alkmaar is het orgaan dat verantwoordelijk is voor de administratie, de financiën, het technisch beheer en het meerjarig onderhoudsplan. Het VvE beheer kan uitgevoerd worden door een commissie bestaande uit eigenaren of worden uitbesteed aan een professionele dienstverlener. Actys VvE verzorgt het VvE management in Alkmaar voor grote appartementencomplexen en ontlast de eigenaren door de volledige organisatie van alle taken die horen bij het beheer van een vereniging van eigenaars op zich te nemen.

 

Activatie en registratie van VvE in Alkmaar

Elk appartementencomplex in Alkmaar heeft een vereniging van eigenaars, maar niet alle VvE’s zijn actief of ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is echter wel verplicht om een vereniging van eigenaars in Alkmaar te activeren en in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. De activatie en inschrijving kan geregeld worden door een commissie die bestaat uit eigenaren die een appartement bezitten in het appartementencomplex, maar kan ook worden uitbesteed aan een externe partij. Een actieve VvE in Alkmaar heeft een splitsingsakte, een huishoudelijk reglement en bijbehorende statuten. Daarnaast zijn er lopende zaken die geregeld moeten worden zoals het bijhouden van de administratie, het beheren van de financiën, het technisch beheer en het beheren en eventueel aanpassen van het meerjarige onderhoudsplan.

 

Professioneel VvE management in Alkmaar

Een appartementencomplex met meer dan 100 appartementen bestaat uit gangen, liften, trappen en andere gedeelde ruimtes. Met deze grootte is het VvE beheer een tijdrovende klus die veel mensen niet naast hun werk, hobby’s en familieaangelegenheden kunnen doen. In dat geval is het verstandig om het VvE management over te laten aan professionals. Zo weet u zeker dat de administratie, de financiën, het technisch beheer en de meerjarige onderhoudsplannen beheerd worden door experts. Een ander voordeel van het uitbesteden van uw VvE in Alkmaar is dat de continuïteit en de kwaliteit van het VvE management gewaarborgd is. Daarnaast is een externe partij vaak vele malen effectiever in het oplossen van conflicten tussen eigenaren.

 

Actys VvE beheer in Alkmaar

Actys VvE is al decennia actief op de woningmarkt en verzorgt het VvE beheer van honderden verenigingen van Eigenaars in Alkmaar en de rest van Nederland. Als professionele organisatie, met specialisten in dienst die kennis van zaken hebben, bieden wij een totaalpakket aan met alle diensten op het gebied van VvE beheer in Alkmaar. Wij activeren en organiseren het beheer voor uw vereniging van eigenaars en begeleiden u tijdens commissievergaderingen of andere bijeenkomsten. Daarnaast staat ons technische team 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om in te springen op storingen en calamiteiten.