Werken bij Actys VvE

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal in onze organisatie.

We streven ernaar een aantrekkelijke werkgever te zijn voor zowel jong als ervaren talent. Met onze brede focus op vastgoedmanagement willen wij een werkomgeving bieden die stimuleert en inspireert. Binnen ons werkveld is ruimte voor diverse beroepsgroepen van account managers tot technisch managers en van verhuurmakelaars tot portefeuille administrateurs.

Benieuwd naar wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem voor vragen of informatie contact op met onze HR afdeling.

Tel: 026 – 357 21 90
Email: sollicitatie.wonen@actyswonen.nl

Bekijk hier het overzicht van onze actuele vacatures en stages:

Volg jij de opleiding Bouwkunde niveau 4 en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Actys VvE heeft een stageplaats beschikbaar voor een Stagiair Technisch Management.

Wie zijn wij

Actys VvE verzorgt de dienstverlening aan circa 200 Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Deze dienstverlening bestaat uit de advisering bij het opstarten van een VvE tot het uit handen nemen van het administratief, financieel en technisch beheer. Actys VvE is gevestigd in Rotterdam en bedient een landelijke portefeuille.

De werkzaamheden

Als stagiair draai je mee in het team van de Technisch Managers van Actys VvE. Werkzaamheden die je zelf of onder begeleiding zult gaan oppakken zijn onder andere:

  • Het behandelen van reparatieverzoeken van eigenaren binnen VvE’s.
  • Opdracht geven aan aannemers voor het dagelijkse onderhoud, de begeleiding daarvan en het toezicht houden daarop.
  • Controle van het uitgevoerde onderhoud.
  • Opmaken en updaten van meerjaren onderhoudsplanningen en begrotingen.

Functie-eisen

  • Je volgt de opleiding MBO Bouwkunde niveau 4.
  • Je hebt goede communicatie vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij

Een uitdagende meewerk-stage die je alle ruimte geeft om breed kennis te maken met functie van Technisch Manager in de vastgoedmanagementbranche. Uiteraard hoort daar een prima stagevergoeding bij. De werkdagen stellen we in overleg vast.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie kun je je richten tot Cor Boon, Technisch Manager VvE, bereikbaar op telefoonnummer 010 – 440 36 92 of Petra Pot, HR Adviseur, bereikbaar op telefoonnummer 026 – 357 21 54. Tevens verwijzen wij je naar onze websites actysvvebeheer.nl. Je motivatie en CV stuur je onder vermelding van vacaturenummer 2014-18V naar sollicitatie.vve@actyswonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.