Over Actys VvE

De specialist in VvE beheer

Actys VVE is een landelijke dienstverlener op het gebied van VvE beheer en is reeds tientallen jaren actief in de markt. Actys VvE is onderdeel van Actys Wonen Beheer en is gevestigd in Rotterdam. Actys VvE heeft ruime ervaring en expertise in het beheren van grote appartementencomplexen en beheert landelijk circa 200 VvE’s.

De kracht van onze organisatie is de sterke focus op het technische en bouwkundige beheer van uw VVE. Wij hebben een eigen team van technisch managers die veel op locatie komen en het bestuur of de technische commissie de nodige ondersteuning bieden. Tevens bieden wij een 24-uurs bereikbaarheidsservice voor storingsmeldingen of calamiteiten.

Daarnaast voeren wij vanzelfsprekend een gestructureerde en waterdichte (financiële) administratie. Om de gevoerde kwaliteit te waarborgen en onze klanten extra zekerheid te bieden zijn wij aangesloten bij het label van Vastgoedbeheer Nederland. Ook maken wij gebruik van het VvE-Softwarepakket TWINQ, waarmee  de VvE gegevens 24/7 digitaal geraadpleegd kunnen worden.

Activatie van slapende VvE´s

Naast het beheren van actieve VvE’s, heeft Actys VvE ook ruime ervaring in het opstarten van VvE´s en de activatie van slapende VvE´s. Zo voeren wij reeds de administratie van diverse slapende VvE´s en stellen wij adviezen op om deze VvE´s ook daadwerkelijk te activeren. Sinds 2009 is het namelijk wettelijk verplicht een VvE te registreren en te activeren. Actys VvE is op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en kan daarbij een VvE, slapend of actief, op elk niveau ondersteunen en adviseren op het gebied van administratief beheer, technisch beheer, juridische zaken en begrotingen.

VvE´s bij ons in beheer

Actys VvE beheert landelijk uiteenlopende VvE’s. De één complexer dan de ander. VvE´s bij Actys VvE in beheer zijn bijvoorbeeld het markante gebouw De Piramides in Amsterdam, het appartementencomplex aan de Lange Herenstraat in Haarlem, Palazzo in Alphen a/d Rijn en een aantal complexen aan het nieuw ontwikkelde Oosterdokseiland in Amsterdam.

Bij referenties kunt u meer lezen over de diverse VvE´s die wij in beheer hebben en hoe deze ons als beheerder beoordelen.

Actys VvE biedt een totaalpakket van diensten aan:

  • Administratief VvE Beheer
  • Technisch VvE Beheer
  • Financieel VvE Beheer
  • Meerjaren Onderhoudsplan